Aanmelden ZOV Ledenavond "In vuur en vlam"
11 oktober 2017

Op maandag 30 oktober houden we onze ledenavond in de brandweerkazerne.
In een informele setting zal een programma worden gepresenteerd met diverse sprekers en verzorgt de brandweer een spektakel op het buitenterrein.

Wij ontmoeten u graag, met partner of collega ondernemer, op maandag 30 oktober vanaf 18.45 uur in de brandweerkazerne.

Ook geïnteresseerde medewerkers van uw bedrijf kunnen vanaf 20.00 uur deelnemen aan het programma.
Vooraf aanmelden is voor alle deelnemers verplicht en kan tot 23 oktober via onderstaand formulier.
Deelname is gratis.

Maandag 30 oktober 2017
Locatie: Brandweerkazerne, Langenboomseweg 71b Zeeland
Aanvang: 18:45 uur

Bij de brandweerkazerne is op 30 oktober geen gelegenheid om te parkeren. U kunt uw auto parkeren in de tegenover gelegen ventweg tussen Langenboomseweg en Graspeel . U kunt natuurlijk ook op de fiets komen.

Het programma:

Opening 19.00 uur door
John Eijsermans, voorzitter ZOV

Hot items; centrumplan, verlichting, Wintermert, administratieve ondersteuning Jolanda van den Berg, Gemeentesecretaris Coen Boode.

Willem Peters & Alfred van Meegen

Meer brandende zaken ZOV 2.0;
warme kennismaking Maashorst

Ben Brands, wethouder gemeente Landerd en Mirjam Giesbers, Directeur Commercie Rabobank

• Brandende vragen Bedrijventerrein

Brandweer spektakel 20.00 uur