Zeelandse Wintermert: sfeervolle start van het nieuwe jaar
9 januari 2017

Een sfeervolle braderie, heerlijke proeverijen, diverse optredens en gevarieerd kindervermaak. Dat zijn de vertrouwde ingrediënten voor de zevende editie van de Zeelandse Wintermert op zondag 15 januari. Het inmiddels traditionele evenement op het Kerkplein is de uitgelezen kans om het nieuwe jaar op een feestelijke en gezellige manier in te luiden.

De gezamenlijke Zeelandse winkeliers en horecaondernemers pakken zondag 15 januari als vanouds uit tijdens de jaarlijkse Wintermert. Het kerkplein is die middag van 11 tot 16 uur het decor voor een sfeervol winters festijn. “Er is weer van alles te beleven voor jong en oud”, vertelt Leslie van Ganzewinkel van de organisatie van de Wintermert.

Tientallen kramen
Op het sfeervol aangeklede plein staan vele tientallen kramen, de plaatselijke middenstand heeft diverse aantrekkelijke acties in petto, er zijn typisch winterse lekkernijen en er vinden muzikale optredens plaats. Leslie van Ganzewinkel: “Daarnaast kunnen bezoekers van de Wintermert diverse leuke prijzen winnen en hebben we dit jaar speciale pagodetenten waarin mensen gezellig bij elkaar kunnen komen om te genieten van een hapje en een drankje.”

De Zeelandse Wintermert is voor iedereen gratis toegankelijk.

Bron: Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl