Uitnodiging ZOV Ledenavond 'Maashorst: strategische verbinding?'
8 juni 2016

Op maandag 4 juli organiseert ZOV haar tweede kwartaalavond van 2016 met als thema; “Maashorst: strategische verbinding?”

Voor deze avond worden ook omliggende ondernemersverengingen van Schaijk, Reek, Uden, Volkel, Odiliapeel, Nistelrode, Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther & Heesch uitgenodigd. Om het onderling kennismaken tijdens deze avond makkelijker te maken zal op deze avond gewerkt worden met naambadges. Na aanmelden zal uw badge op de avond zelf bij de ingang klaarliggen. Partner of collega-ondernemers zijn meer dan welkom op deze avond mits ook vooraf aangemeld.

Wij ontmoeten u graag op maandag 4 juli vanaf 19.45 uur in Ambianz te Zeeland.
Programma start om 20.00 uur. Deelname aan deze avond is gratis.
Online aanmelden is nu niet meer mogelijk.
Wilt u nog aanwezig zijn? Geen probleem. Kom naar Ambianz, u bent van harte welkom.

Opening
John Eijsermans, voorzitter ZOV

Zeeland is een van de 7 dorpen in de Maashorst.
Hoe presenteren we ons als ZOV?

Presentatie ZOV 2.0
Willem Peters & Alfred van Meegen

Het creëren van een platform voor ondernemers met meerwaarde door middel van verbinden & informeren.

Presentatie Maashorstfair 2016
Annemarie Ruis

Jubileumeditie van de Maashorstfair met een nieuw bestuur, wat ondernemers hierin kunnen betekenen.

Presentatie Infrastructuur Maashorst
Rene Jetten

Welke economische kansen biedt de Maashorst, en hoe moeten we hier als ondernemers mee omgaan.

Presentatie Maashorst
Burgemeester Uden Henk Hellegers