Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
Uitnodiging voor deelname banenmarkt Jong Landerd Werkt
16 april 2018

Jong Landerd werkt is een nieuw initiatief. Het doel is om een brug te slaan tussen jongeren en werkgevers. Het is belangrijk werkgevers de kans te geven zichzelf te presenteren, vacatures te delen en jongeren uit onze eigen gemeente te ontmoeten en leren kennen. Onze jongeren willen we graag ondersteunen door ze in contact te brengen met werkgevers, zodat ze een beeld krijgen van de arbeidsmogelijkheden uit de eigen gemeente. Door het organiseren van een banenmarkt willen we beide partijen samenbrengen en enthousiast krijgen voor een verdere samenwerking nu en in de toekomst!

Jong Landerd Werkt is een banenmarkt voor alle jongeren van 14 tot en met 27 jaar binnen de Gemeente Landerd. Maar dan ook álle jongeren of ze nu op school zitten of niet, beschikken over een diploma of niet, op zoek zijn naar een vaste werkplek binnen de eigen gemeente en/ of zich onzeker voelen, omdat ze beperkingen ervaren in werk.  Met het organiseren van deze banenmarkt willen we de drempel verlagen en de stap naar een werkgever meer toegankelijk maken.

De banenmarkt "Jong Landerd Werkt" vindt plaats op donderdag 10 mei a.s. van 16.00 uur tot 20.00 uur in de Phoenix in Schaijk.

We hopen u allen enthousiast te krijgen en zien u graag verschijnen op de banenmarkt. Dus grijp u kans en presenteer u zelf, deel de vacatures en bespreek met jongeren de mogelijkheden voor stage en (vakantie) werk.
MELD U AAN via landerdwerkt@gmail.com

De Phoenix is inmiddels gereserveerd. Voor elke werkgever staat er een statafel klaar. (voor jongeren toegankelijker en bovendien ruimte besparend). Neem uiteraard uw eigen promotiemateriaal mee. Maak het aantrekkelijk en aanspreekbaar. Voor de presentatie kunnen we ons voorstellen dat u een medewerker meeneemt die dicht bij de doelgroep staat en goed kan aansluiten bij de taal van de jeugd.

Via verschillende wegen zijn we op dit moment werkgevers uit heel Landerd aan het benaderen en aansluiting aan het vinden bij onze doelgroep.

We zijn ook nog op zoek naar helpende handjes. Mocht u jongeren in uw netwerk kennen en gemotiveerd krijgen om te ondersteunen dan horen we dat graag, want we hebben nog niemand uit Zeeland. Ander tips zijn natuurlijk ook welkom! We doen het graag samen.

In de bijlage opgenomen het aankondigings- logo op posterformaat. Deze zullen aankomende weken op diverse plekken zichtbaar zijn. Voel u vrij de posters uit te printen en deze binnen/ buiten uw bedrijf onder de aandacht te brengen.  

We  zien u graag op 10 de mei en het zou leuk zijn u daar te mogen begroeten.
Heeft u nog vragen neem gerust contact op.


Met vriendelijke groeten namens JongLanderdWerkt
Rionne Verstegen (studie- en loopbaancoach uit Reek, 06 53602135)
Tobias Jubbega en Netty Nabuurs (jeugdpreventiemedewerkers Landerd)
William Zegers (jobcoach/ Reek)
Mara Slegers (student en raadslid/ Schaijk)

Bijlage: poster en uitnodiging (pdf) >