Promoot uzelf met de Zeelandse Wintermert
21 september 2017

De organisatie van de Zeelandse Wintermert wil graag op zondag 14 januari 2018 weer een gezellige wintermarkt organiseren. Het lijkt nog heel ver weg te zijn maar voor je het weet is de Kalkoen al weer op.

Evenals afgelopen januari vind deze markt plaats in het centrum van Zeeland voor de kerk en het kindcentrum. Graag willen wij van u vernemen of u deze keer van de partij bent. Het is bij uitstek een gelegenheid om uw bedrijf of onderneming te promoten.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten want die hebben we gelijk kunnen houden aan de vorige keer. Euro 75,- voor ZOV leden en Euro 100,- voor overige deelnemers.Wij hadden graag uw opgave binnen voor 15 oktober 2017 zodat ook wij verder kunnen met de organisatie.

Met vriendelijke groeten
De organisatie: Leslie, Jort, Jannes-jan, Rob, Maarten, Harold, Chris
Opgeven en meer informatie: Chris van Hout, wintermert@zeelandseondernemersvereniging.nl