Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
OndernemersLift+ start gastlocatie in Udense Ideeenfabriek
19 september 2017

Naast vestigingen in 's-Hertogenbosch en Oss en een gastlocatie in Boxmeer heeft OndernemersLift+ sinds 6 september ook een gastlocatie in Uden. Startende ondernemers uit de regio Uden / Landerd kunnen hier op afspraak terecht voor gesprekken met hun businesscoaches en andere adviseurs.

Goede ondersteuning
Huub Dormans, directeur van OndernemersLift+, benadrukte het economisch belang van een goede begeleiding voor startende ondernemers. “De gemeente Uden telt jaarlijks zo’n 400 startende bedrijven. Elk startend bedrijf is gemiddeld goed voor anderhalve arbeidsplaats, dus jaarlijks komen er zo’n 600 banen bij door starters. Van alle starters overleeft na vijf jaar gemiddeld zo’n 50 procent. Maar met goede ondersteuning kan dit percentage oplopen tot wel 90 procent. Door goede begeleiding blijven na vijf jaar dus jaarlijks zo’n 240 arbeidsplaatsen extra behouden.” Voor die begeleiding kunnen ondernemers straks op afspraak terecht bij de gastlocatie van OndernemersLift+ in Uden. “Wij werken met een aantal zeer betrokken en ervaren businesscoaches, die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied en over een eigen netwerk beschikken. Daarnaast helpen wij ondernemers bij het aanvragen van subsidies en om toegang te krijgen tot nationale en internationale netwerken.

Lening
Ondernemers met een kansrijk product of plan kunnen bij ons terecht voor een lening. Wij ondersteunen al 33 startups uit de gemeente Uden en hebben leningen verstrekt aan acht Udense ondernemingen voor een totaalbedrag van 800.000 euro.”

Mocht u een afspraak willen maken met OndernemersLift+ in Uden, neem dan gerust contact op met Marjolein Rojo: m.rojo@ondernemersliftplus.nl

Download de folder van OndernemersLift+ >