Ondernemerscafe Nistelrode 'Maashorst Ondernemen'
13 mei 2016

​10 mei jl. was ZOV op uitnodiging van de Ondernemersvereniging Nistelrode aanwezig op het Ondernemerscafé in Nistelrode, een ledenavond met als thema 'Maashorst Ondernemen'.

ZOV heeft een presentatie 'verbinden & Informeren' verzorgd, met als doel het creëren van een platform voor ondernemers met meerwaarden. Het verbinden middels een breed netwerk, en het informeren door het onderling delen van relevante informatie.
Ook is aangegeven dat ZOV de nieuwe opzet van Maashorstfair graag ondersteund en samen met ondernemers uit Nistelrode wil kijken welke mogelijkheden er zijn om dit initiatief uit te bouwen naar een echt 'Maashorst Event'.
ZOV presentatie 'Verbinden & Informeren' >

Namens Programmabureau De Maashorst gaf Mirjam Heijster een overzicht van huidige activiteiten die namens de vier Maashorst- Gemeenten worden uitgevoerd en welke rol ondernemers hierin kunnen spelen.
Presentatie 'De Maashorst' >

Het Ondernemerscafé was georganiseerd in het onlangs geopende ’t Bakhuys bij Van Tilburg Mode. Bevlogen hebben gastheren Ivo Tousain en Bas van den Oever verteld wat hun ambitie is en aansluitend een rondleiding gegeven door compleet verbouwde maar authentieke pand.

Tijdens de afsluitende borrel was het gezellig (en zeker ook smakelijk) netwerken waarbij al vervolgafspraken zijn gemaakt voor het creëren van een platform met meerwaarden voor ondernemers.

ZOV bedankt graag Rian van Schijndel voor de uitnodiging namens Ondernemersvereniging Nistelrode (www.ondernemersverenigingnistelrode.nl) & ’t Bakhuys (www.facebook.com/tBakhuysVanTilburg) voor de goede verzorging.