ZOV Nieuwjaarsborrel én diner samen met UOV De Kring
19 december 2018

We beginnen graag het nieuwe jaar met het woord “PROOST” en een heerlijk netwerkdiner!

Donderdag 24 januari 2019 willen wij, in Ambianz in Zeeland, graag met ondernemers uit Uden van ondernemersvereniging De Kring samen het glas heffen. Vooruitlopend op een samenvoeging van gemeenten Landerd en Uden lijkt het ZOV een goed idee om tijdens de nieuwjaarsborrel alvast gezamenlijk te proosten.

Er wordt een netwerkdiner verzorgt waarbij Burgemeester & Wethouders namens zowel Uden als Landerd aanwezig zullen zijn alsook bestuursleden van overige ondernemersverenigingen uit beide gemeenten. Doelstelling is elkaar op gezellige wijze beter te leren kennen.

• Datum: donderdag 24 januari 2019
  • Aanvang : inloop 18:00 uur / aanvang programma 18:30 uur
  • Locatie: Ambianz. Kerkstraat 60A Zeeland.

Deelname is voor leden gratis maar voor een goede organisatie is aanmelden verplicht.
Graag aanmelden vóór 20 januari.

Ik kom graag naar de Nieuwjaarsborrel én diner:

Naam*
Bedrijfsnaam*