Nieuwe kerstverlichting in het centrum van Zeeland
21 november 2018

Op zondag 18 november hebben vrijwilligers van Zeelandse Ondernemers Vereniging de nieuwe kerstverlichting in het centrum van Zeeland opgehangen.
Nu de eerste fase van herinrichting centrum Zeeland is afgerond is op 25 plaatsen de kerstverlichting geplaatst. Omdat er ook nieuwe lantaarnpalen in het vernieuwde centrum zijn geplaatst is in overleg met de gemeente, als vervanging van de verouderde verlichting, gekozen voor nieuwe energiezuinige led- verlichting.

De ophanging van de verlichting is zo geconstrueerd dat deze ook geschikt is voor het plaatsten van banieren en voor het monteren van bloembakken als extra aankleding voor het centrum.

De Zeelandse Ondernemers Vereniging is eigenaar van deze verlichting en verantwoordelijk voor het jaarlijks plaatsen hiervan. Eind januari zal de Zeelandse Ondernemers Vereniging de verlichting weer verwijderen en opslaan voor volgend jaar.

(foto's Marc van Zuylen Landerd Fotografie)