Netwerkevent 'De maakbaarheid van succes! met Toon Gerbrands
9 mei 2018

Op 23 mei organiseert NU Ondernemen een geweldig netwerkevent in Markant Uden. De gastspreker is Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV), hij vertelt over de maakbaarheid van succes

• Wanneer is ondernemen een succes?
  • Wat komt erbij kijken om succesvol te zijn?
  • Doe je het alleen en/of werk je samen?
  • Welk talent is nodig om succesvol te zijn?
  • Presteren kent geen compromis; het is goed of het is slecht.

Over spreker Toon Gerbrands (Sneek, 1957)
Toon Gerbrands is een man die veel successen achter zijn naam heeft staan. Als bondscoach van het Nederlands Heren volleybalteam werd hij Europees kampioen. Bij voetbalclub AZ behaalde hij het landskampioenschap in het seizoen 2008 - 2009 en de bekerwinst in 2013. In 2014 maakte hij de stap naar Eindhoven als algemeen directeur bij PSV en won in zijn eerste vier jaar direct drie landskampioenschappen met de voetbalclub uit Eindhoven. Zijn passie, zijn aanpak en zijn visie staan borg voor een zeer inspirerende lezing met de sport en management als metaforen.

Datum : woensdag 23 mei
Locatie : Markant Uden

Programma :
17.15 uur ontvangst netwerkdiner (optioneel)
17.30 uur netwerkdiner
19.30 uur ontvangst netwerkbijeenkomst
20.00 uur lezing Toon Gerbrands
21.30 uur netwerkborrel

We ontvangen je om 19.30 uur en starten om 20.00 uur met de lezing. Vanaf 21.30 uur praten we bij tijdens de netwerkborrel. Het wordt een bijzonder inspirerende avond!

Wat is je investering?
€ 45,- inclusief BTW voor de netwerkbijeenkomst
€ 41,50 inclusief BTW per persoon voor het diner en 3 consumpties.

Meld je aan via info@nuondernemen.nu en geef aan of je deelneemt aan het netwerkdiner en/of de netwerkbijeenkomst.
Of neem voor meer informatie contact op met Maarten Hoevenaars van Hoevento.