Meld je aan voor ZOV Ledenavond 'Netwerken'
27 oktober 2016

Beste Leden van de ZOV,

Wij als ZOV zijn er van overtuigd dat we binnen onze vereniging (nog) meer van elkaar kunnen leren. Voor sommige ondernemers is het moeilijk om die drempel van de netwerkborrel over te gaan, houden er niet van om zichzelf te moeten verkopen.

Toch heeft ook het netwerk binnen onze ondernemersvereniging een belangrijke toegevoegde waarde. Het is wanneer je gaat netwerken dan natuurlijk wel goed te weten waar jij als ondernemer staat. Je hebt pas iets aan een netwerk als mensen weten wie je bent en wat je kunt.

Op 7 november gaan we op gezellige en interactieve wijze onze onderlinge verbinding versterken aan de hand van actuele onderwerpen.
We horen dan graag jullie mening / ideeën over de volgende onderwerpen:

1. Wintermert 2017
2. Zoekvragen binnen ZOV
3. Relatie ondernemers en de gemeente
4. Ondernemers en ondernemersvereniging
5. Hoe ondernemen we in Zeeland 2030 ?
6. Ondernemers en verenigingsleven

Graag aanmelden vóór 1 november.
Jouw naambadge ligt dan klaar bij binnenkomst.

Wat: ZOV ledenavond 'Netwerken'
Wanneer: maandag 7 november