Gezellige ZOV-Eindejaarsborrel op 16 december bij De Heische Tip
20 november 2018

ZOV is er vroeg bij, want op zondagmiddag 16 december luiden we met alle ZOV-leden het jaar alvast uit.

We zijn te gast bij De Heische Tip, waar Mieke en Patrick vertellen over de metamorfose die De Heische Tip afgelopen jaar heeft ondergaan en wat de toekomstplannen zijn.
Onder het genot van een drankje zal het ZOV bestuur vertellen wat er in 2019 op stapel staat.
Aansluitend wordt het vuur in de pizzaoven aangestoken en kunnen we genieten van heerlijke pizza’s.

We nodigen jou, jouw partner én kinderen, van harte uit om op deze 'italiaanse middag' samen met ons het glas te heffen op een goed uiteinde en een nieuw, ondernemend jaar.

Zondag 16 december
Inloop 15:00 uur
Start programma 16:00 uur
De Heische Tip, Straatsven 4 Zeeland

Graag ontvangen we jouw aanmelding voor 10 december a.s.

Ja, ik/wij komen op de ZOV-Eindejaarsborrel!

Naam*
Bedrijfsnaam*
Aantal personen*
e-mailadres*