Fotoverslag bedrijfsbezoek Billy Bird park hemelrijk
12 oktober 2018

Op 8 oktober was ZOV uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij BillyBird park Hemelrijk in Volkel.
Na ontvangst en een welkomswoord van Ton Derks in De Ballenfabriek was er voor aanwezige leden een royaal buffet geregeld in Zeeroversland.
Aansluitend heeft Ton een bevlogen presentatie gehouden over het ontstaan en uitbouwen van BillyBird park Hemelrijk en is hij ingegaan op zaken als het belang en aansturen van personeel, het hebben en houden van focus, financiële gezondheid van de onderneming en welke kansen er zijn binnen de Maashorst. Tijdens de afsluitende borrel is nog veelvuldig nagesproken over deze onderwerpen.

De ZOV bedankt Ton & Gerrie hartelijk voor de gastvrijheid en organisatie.
Als bewijs van de geslaagde avond hebben we de foto's van Marc van Zuylen van LanderdFotografie.