'De Maashorst Onderneemt': Business-event op 23 oktober 2018
3 september 2018

De Maashorst barst van de potentie. Hoe profiteert u hiervan?
Er is veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van dit groot wild natuurgebied. Dit biedt niet alleen economische kansen voor ondernemers. Hoe kunt u met uw bedrijf hierop inspelen?
Business Event ‘andersOmdernemen #3’ geeft u nieuwe inzichten, laat kansen zien en geeft praktische handvatten om de meerwaarde van de Maashorst aan uw bedrijf te koppelen. En u breidt direct uw netwerk in de regio uit.

Hoe kan een ondernemer ontwikkelen met de hulp van De Maashorst?
Hoe kan De Maashorst zich ontwikkelen met de hulp van ondernemers?

Keynote sprekers:
Jos Burgers
"Spreker, auteur, maar vooral iemand die, met humor, ondernemers een welkome spiegel voorhoudt en laat nadenken hoe ze als ondernemer kunnen groeien."
Johan Lammers
"De Maashorst is een bijzonder gebied om als ondernemer in te opereren. Ik laat je zien hoe je als ondernemer in deze cultuur klanten kunt binden en boeien.”
Dagvoorzitter Nico Verheijden
"Deze Udense ondernemer weet alles van marketing, communicatie en branding, Dus ook hoe u úw bedrijf in de markt zet als Maashorst onderneming"

Business-event 'De Maashorst Onderneemt'
Dinsdag 23 oktober 2018