Business Event Uden ook voor Landerdse ondernemers
29 november 2016

Donderdag 24 november jl. heeft Stichting Business Events Uden in de skybar van Van der Valk het Business Event 2017 gepresenteerd.

Op 13 mei 2017 zal op hemelrijk in Volkel "Elements of Wonder" plaatsvinden. Naast ondernemers uit Uden, Volkel en Odiliapeel worden nadrukkelijk ook ondernemers uit Landerd uitgenodigd. ZOV sluit zich in het kader van 'Verbinden en Informeren' graag aan bij het Business Event 2017 en zal haar leden uptodate houden over deelname en sponsormogelijkheden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ZOV (alfred@zeelandseondernemersvereniging.nl) of direct met Stichting Business Events, Han Gootzen (+31 6 53208126)

Business Events Uden: website - facebook