Business event andersOmdernemen #2 groot succes
23 maart 2017

Met meer dan 130 deelnemers was andersOmdernemen #2 vandaag opnieuw een succes. Deze keer werden de deelnemers bij Natuurbegraafplaats de Maashorst getrakteerd op een heel dynamisch programma, onder leiding van dagvoorzitter Hans Goossens.

Hans opende het programma samen met de gastheer van de dag, Roy van Boekel, van Natuurbegraven Maashorst. Roy was vorig jaar spreker en zo enthousiast over andersOmdernemen dat hij dit jaar zijn bijzondere locatie graag aanbod voor het event. Een zeer geslaagde keuze.

Sprekers
Marnix Bakermans, burgemeester van Landerd, trapte af als eerste spreker. Hij werd nog gevolgd door Twan van Zandvoort van ElkeDagBij, Elke Wirtz van CSU, personal coach Ton Delisse en Brian Kragtwijk, toekomstregisseur. Tussendoor werden de ondernemers verrast door vier pitches van honderd seconden door Marion Neggers van Thatzwhy, Eddy Hermes van Delo kantoor, Tineke Goorts van Het Filmkado en Léon de Beer van DeMooiUdenKrant.

Het buffet met heel veel verse streekproducten werd verzorgd door Maashorst Catering en dat was voortreffelijk. Tijdens het buffet schoven vele deelnemers aan bij de tafels van de pitchers. Dat leverde de nodige interessante contacten op.

Live Crowd Funding
Hans sloot het programma af met een wereldprimeur: Live Crowd Funding. Een aantal ondernemers lanceerden hun idee en Hans betrok direct de aanwezigen erbij, op zoek naar ondernemers die willen meedenken, meewerken, investeren, uitproberen of al kopen. Helma van de Rakt vroeg support voor de Maashorst School en Robert van de Bolt presenteerde zijn plan voor een winkel met streekproducten.

Aan het eind werden alle sprekers nog verrast met een mooie plant van de sponsor Lepona Tuinarrangeurs en een rondje van Rabobank Oss Bernheze. Dat andersOmdernemen #3 er gaat komen, staat nu al vast. Jack Derks van Derks bedrijfswagens heeft al aangeboden om het event volgende keer te willen hosten in zijn geheel vernieuwde bedrijfscomplex in Uden. Dat wordt ongetwijfeld weer een succes.

Bron en meer foto's: MooiUden.nl