Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
Bedrijfsbezoek aan Museum voor Religieuze Kunst Uden op 6 juni
18 april 2019

De ZOV en UOV de Kring nodigen u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan een instelling die opereert op het spannende snijvalk van private en publieke onderneming.

De directe aanleiding daartoe is dat het Museum voor Religieuze Kunst de afgelopen jaren ingrijpend is verbouwd. Onder leiding van architect Cees Dam en vormgever Willem Noyons heeft het museum een ware metamorfose ondergaan. Het museum is klaar voor de toekomst!

Zalen en inrichting zijn vernieuwd, de routing is aangepast, een glazen paviljoen grenzend aan de kruidentuin opgetrokken. Als kroon op het werk is er ook een nieuwe naam: Museum Krona, met als waarden Kunst, Klooster, Kruidentuin. 

Museum Krona ontvangt u graag in het vernieuwde museum voor een bezoek aan de exposities en voor een nadere toelichting op de grote stappen die zijn gemaakt en gemaakt zullen gaan worden.

Kom kijken en ervaar dat ook voor uw onderneming hier bijzondere invalshoeken zijn te ontdekken en beleef wat Museum Krona voor u kan betekenen.
Het museum biedt voor ondernemers een prachtige locatie voor bijvoorbeeld seminars, ontvangsten en personeelsfeesten.


Programma in het kort:
Vanaf 14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Presentatie bedrijfsvoering MRK (binnenkort Museum Krona) Uden
15.30 uur: Presentatie m.b.t. de verbouw-collectie-bruikleen
16.00 uur: Rondleiding door museum
17.00 uur: Nazit met gezellige netwerkborrel


Er is voldoende parkeerruimte rond het museum. Er zal een bijdrage in de kosten van de koffie en de borrel worden gevraagd.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@zeelandseondernemersvereniging.nl