Bedrijfsbezoek 8 oktober: Ton Derks over het succes van groei, keuzes en visie
14 september 2018

Geachte leden,
Wij zijn maandag 8 oktober te gast bij Ton Derks van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel.

• Over visie en toekomstperspectief; Hoe ver kun je groeien, internationaal of regionaal blijven?
  • Welke kansen biedt de Maashorst voor ons als ondernemers?
  • Hoe kun je een succesvol bedrijf van de grond af opbouwen?

Meer bedrijfsbezoeken
Tijdens de laatste ledenvergadering is vanuit de leden de vraag gekomen meer bedrijfsbezoeken te organiseren. Daar geven we graag gehoor aan, we verwachten dan ook een grote opkomst. Wij rekenen op uw aanwezigheid!

De avond start om 18:30 uur met een buffet. Aansluitend geeft Ton een rondleiding, vertelt zijn verhaal en beantwoordt uw vragen.
Het belooft een inspirerende, leerzame avond te worden welke informeel wordt afgesloten met een borrel.

BillyBird Park Hemelrijk, Zeelandsedijk 34A, 5408SM Volkel
Meer info op billybird.nl

Maandag 8 oktober 2018
inloop 18.00 / 18.30 uur
afsluiting ca. 21.30 uur

Kan tot 1 oktober, minimaal deelname 30 personen.
Deelname is gratis.

Ja, ik/wij gaan mee op bedrijfsbezoek:

Naam*
Bedrijfsnaam*