A.s. zondag Black Sunday en Wintertreffen
10 januari 2018

Kom a.s. zondag naar ons nieuw winter-evenement! Het kerkplein wordt die dag van 11 tot 16 uur omgetoverd tot een megagezellig plein waar iedereen elkaar in een feestelijke entourage kan ontmoeten, het glas kan heffen op het nieuwe jaar en kan genieten van diverse heerlijke proeverijen.

Wintertreffen op het kerkplein

U kunt proeven van allerlei kleine gerechtjes. Deze worden gratis aangeboden door de samenwerkende horecaondernemers; Herberg d’n Brouwer, Ambianz, Het Witte Huis/De Pastorie, Hap & Stap, Kwalitaria De Groot/Kijk, De Heische Tip en De Pannekoekenbakker.
Tevens zullen Samenloop voor Hoop, Toneelvereniging Excelsior, Zorgcoörperatie en Kika zich presenteren.
De kinderen kunnen zich vermaken met diverse spelen. We treffen elkaar op het kerkplein!

Black Sunday
Diverse winkels zijn open van 11.00 uur tot 16.00 uur. Ze pakken maximaal uit, met belachelijk lage prijzen op diverse artikelen. Er zijn ludieke spelen bij de winkels waarmee u prijzen kunt winnen. De winaars worden om 16.00 uur op het kerkplein bekend gemaakt

Kom, Speel en Win bij deze winkeliers!
Jort Tweewielers; Fietssleutels raden; prijs: Cadeaubon van €50,-
Schuurmans Buitenleven; Aantal meters gordijnstof raden; prijs:2 x waardebon €25,-
Jumbo Eijsermans; Bal door gat schieten op springkussen; prijs:PSV-Shirt
Die Twee Kappers; Suikerspinnen/(kapsels) draaien; prijs:Haarverzorgingspakket