Nieuws

Op 8 oktober was ZOV uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij BillyBird Hemelrijk in Volkel. Na ontvangst en een welkomswoord van Ton Derks in De Ballenfabriek was er voor aanwezige leden een royaal buffet geregeld in Zeeroversland.

Op zondag 23 september jl. heeft Zonnenberg Schoenmode na een verbouwing haar winkel feestelijk heropend. Alle ondernemers waren uitgenodigd om onder het genot van een drankje en hapje het resultaat te komen bewonderen.

Artikel over de ZOV in Bedrijvig Uden: "Om alle ideeën en ontwikkelingen duidelijk in beeld te krijgen, heeft ZOV gezamelijk met voorzitters van omliggende ondernemersverenigingen en Programmabureau Maashorst een overleg geïnitieerd om krachten te kunnen gaan bundelen."

Over visie en toekomstperspectief; Hoe ver kun je groeien, internationaal of regionaal blijven? Welke kansen biedt de Maashorst voor ons als ondernemers? Hoe kun je een succesvol bedrijf van de grond af opbouwen?

ZOV in Bedrijvig Uden
4 september 2018
In de komende editie van Bedrijvig Uden wordt een artikel geplaatst over de Zeelandse Ondernemers Vereniging. Daarin leggen we uit waarom we onze slogan "Samen Ondernemen" gebruiken.