Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig

Nieuws

Het was een druilerige natte zondag, maar op het Zeelandse kerkplein was het echter hartverwarmend en bourgondisch gezellig. Het plein was gezellig aangekleed met haardvuur, tenten en een bar.

Tijdens het Wintertreffen en Black Sunday op zondag 13 januari j.l. zijn de prijswinnaars van Rondje Zeeland bekend gemaakt.

Het bestuur van de Zeelandse Ondernemersvereniging wenst u en uw familie hele fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gezond en succesvol 2019!

We beginnen graag het nieuwe jaar met het woord 'PROOST' en een heerlijk netwerkdiner bij Ambianz in Zeeland. Vooruitlopend op een samenvoeging van gemeenten Landerd en Uden lijkt het ZOV een goed idee om tijdens de nieuwjaarsborrel alvast gezamenlijk te proosten.

Sfeervol winterevenement in het centrum van Zeeland van 11 tot 16 uur. Winkels pakken maximaal uit, met belachelijk lage prijzen op diverse artikelen. Een aangeklede koopzondag waarmee Zeeland maximaal gepromoot wordt, en vooral laat zien dat Zeeland de moeite waard is!