Samen ondernemen in het dorp Zeeland; dienstverleningbouwtechniekdetailhandelhorecagezondheidoverig
.

.
MMB Tools BV

MMB TOOLS is leverancier van hoogwaardige productiegereedschappen, productiemachines & productieautomatiseringssystemen voor de metaal & kunststof verspanende industrie.
MMB TOOLS wil inspelen op een meer dynamisch wordende omgeving waarin de levenscyclus van producten steeds korter en het niveau van de toegepaste techniek steeds hoger wordt waardoor de vraag naar meer productiviteit steeds verder zal toenemen.
MMB TOOLS streeft naar verhoging van toegevoegde waarden in deze keten.

PRODUCTIEGEREEDSCHAPPEN
Het juiste gereedschap voor de gewenste applicatie. Met specifieke productkennis en marktervaring wordt gekozen voor een juiste oplossing om zo een effectief en efficiënt productieproces te kunnen waarborgen.
PRODUCTIEMACHINES
Essentieel is de keuze van de juiste machine in de samenstelling die het beste past bij de behoefte. Machines moeten productiever en bedrijfzeker zijn om meer spindeluren te kunnen genereren, tevens neemt de vraag naar hoge nauwkeurigheid toe waardoor deze machines steeds geavanceerder worden.
PRODUCTIEAUTOMATISERING
De infrastructuur van de machine bepaalt de uiteindelijke bezettingsgraad en dus ook de productiviteit van de machine. Om aan de toenemende vraag naar productieautomatisering te kunnen voldoen kan worden gekozen voor product- onafhankelijke of machine- onafhankelijke oplossingen.


.
Bedrijfsgegevens:

MMB TOOLS BV
Bereklauw 4
5411 GT Zeeland
0486 45 10 56

info@mmbtools.nl
www.mmbtools.nl
Contactpersoon:

Alfred van Meegen
Directeur
0486 45 10 56

info@mmbtools.nl